Vers uit de verpakking. (Heather Donkergroen) Alle shirts worden geleverd met een gedrukt Frock-label.  (Heather Donkergroen) Overhemdmaten gebruiken het European Size-systeem. (Donkerstaalblauw) Overhemden met vezels van heather zijn duurder om te maken, maar zien er super cool uit. (wijn rood) Frock biedt verschillende unieke gekleurde shirtopties. (Britse kaki) Deze print is meer dan 3 keer gewassen! (heather donkerblauw) Deze print is meer dan 3 keer gewassen! (donkerstaalblauw) Deze print is meer dan 3 keer gewassen! (heather donkerrood)

Over Frock Shirts

Foto
Frock T-shirts en hoodies zijn aangenaam om te dragen, voelen zacht aan en zitten comfortabel.
Onze shirts worden geproduceerd met behulp van verschillende milieuvriendelijke verftechnieken, die zeker alle klanten aanspreken, zelfs de meest veeleisende. Voor mannen, vrouwen of kinderen is elk kledingstuk ontworpen en gemaakt om lang mee te gaan.

Oorsprong van materialen

Frock selecteert zijn materialen met zorg. Onze kleding is alleen gemaakt van natuurlijke vezels van duurzame plantages die onze artikelen ongeëvenaard zacht maken. Biokatoen is geen optie bij Frock, het is een vereiste. Hetzelfde geldt voor linnen, Tencel®, gemaakt van eucalyptus of Modal®, gemaakt van beuken. En als we polyester gebruiken, is het gerecycled polyester, in overeenstemming met een circulaire economie.

Gecertificeerde kledingstukken

Frock kleding wordt voornamelijk gemaakt in Azië (Bangladesh, China) en in Portugal voor onze linnengoed. Allen zijn gecertificeerd door de grootste labels (GOTS, OCS Blended, Oeko-Tex).
Onze fabrieken voldoen aan de strengste veiligheidscriteria en worden gekozen op basis van hun naleving van de arbeidsomstandigheden in overeenstemming met onze toewijding aan de Fair Wear Foundation.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.