Wie is Matt Frock?

Foto
Welkom bij Frock.be, de webshop waar je originele ontwerpen kunt vinden die ik zelf heb gemaakt, Matt Frock. Ik ben een Amerikaanse kunstenaar die leeft en creëert in België. Mijn kunst omvat schilderijen evenals de illustraties die je hier op Frock.be ziet. Mijn illustraties zijn het leuke deel van mijn studio waar ik beelden maak die me aan het lachen maken en parodiëren van mijn favoriete artiesten, regisseurs en hun films. Mijn kunsteducatie begon op de Rhode Island School of Design waar ik een BFA en later een MFA behaalde aan de University of the Arts in Philadelphia.

De illustraties op Frock.be zijn geïnspireerd op het werk van Stanley Kubrick, Audrey Hepburn, Wes Anderson, Matthew Brady, Alfred Hitchcock, Andy Warhol, Marlon Brando, James Dean, Vincent van Gogh, George Lucas, Akira Kurasawa, Ingmar Bergman en meer . Ik maak ook graag karakters voor kinderverhalen als de wasbeer die de achtertuinboomhut of de egel die leert kookt overneemt. Frock.be is waar al mijn leuke ideeën tot leven komen op t-shirts en posters!

Ik ben trots om te zeggen dat Frock.be een leverancier is van ethisch gemaakte en lokaal geproduceerde kleding. De koolstofvoetafdruk van Frock.be wordt sterk verminderd door samen te werken met dienstverleners hier in België. Japonoverhemden zijn stijlvol, gemaakt van biologisch katoen, gerecyclede polyesters en zijn vervaardigd met behulp van duurzame werkmethoden. Al mijn afdrukken worden geleverd door printers in Gent, België zoals Artyflock. Japonnen worden gemaakt door drukkers die in een kunststudio werken, niet in een drukkerij. U kunt er zeker van zijn dat de door u gekozen afdruk er geweldig uitziet en een uitzonderlijke duurzaamheid heeft!

Bezoek mijn website voor kunstschilderijen op www.mjfdesign.net!
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.